Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Vizita de studiu în cadrul Instituției Private “Helmut Wolf” din s.Ciuciuleni r. Hâncești

La data de 30.03.2022, schimbul de bune practici în cadrul primei Școli de antreprenoriat social pentru tinerii NEET din r. Hâncești s-a consolidat, într-un format interactiv, prin intermediul unei vizite de studiu în cadrul Instituției Private Helmut Wolf din s.Ciuciuleni r. Hâncești – Centru de dezvoltare a afacerilor sociale în domeniul turismului, alimentației publice, frizerie și divertisment (sală de sport, dans etc.).

În cadrul vizitei, tinerii au fundamentat cunoștințele acumulate pe parcursul sesiunilor de instruire în cadrul proiectului GoYouth+, fiindu-le stimulate ideile și inovațiile, prin crearea condițiilor optime și utile de Business Talks din partea instituției gazdă, care și-a împărtășit istoria și experiența profesională în procesul de dezvoltare a unei afaceri sociale.

Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și este cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene, cu susținerea partenerilor externi: Consiliul Raional Hâncești, Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca “Indigo”, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL “Netsistem”.

Mai multe detalii despre proiectul GoYouth află accesând www.haitinere.md