Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă
DIRECTOR DE PROIECT team
Dr.hab. PLOTNIC Olesea

Profesor Jean Monnet, deține licența de avocat, este mediator CEDR și arbitru. Are mai mult de 15 ani de experiență și predă în limba Română, Rusă, Engleză și Franceză. Este Secretar general al AO de Cultură Juridică „Henri Capitant” și membru al Laboratorului Internațional și European a Universității Nice Sophia Antipolis (Franța), membru al Centrului de Cercetare a Universității Savoie Mont Blanc (Franța), Laureat al premiului municipal pentru tineret și știință în domeniul dreptului ( 2013), Diploma de laureat al Premiului special al Academiei de Științe a Moldovei pentru promovarea cercetărilor de jurisprudență națională în Franța (2014), Diploma Tânărului Savant al Anului 2014.

DOMENIILE DE CERCETARE

Dreptul european al afacerilor, Dreptul protecției consumatorilor, Dreptul internațional privat, Proprietatea intelectuală, etc.

DIRECTOR FINANCIAR team
POSTICĂ Diana

Contabil-economist, deține această calitate din anul 1996 și are o experiență vastă în asigurarea de servicii financiar-contabile și fiscale. Are studii superioare în finanțe și audit și vorbește fluent limbile franceză, engleză și rusă. Specializările în calitate de contabil statistician, contabil economist și expert contabil, cunoașterea programelor software inovative îi oferă o privire obiectivă asupra celor mai importante fluxuri operaționale din business. În calitate de director financiar al AO de Cultură Juridică „Henri Capitant” Moldova din 2019, are atribuții de elaborare și implementare a măsurilor necesare pentru asigurarea stabilității financiare a asociației, conduce activitatea de management financiar pe baza obiectivelor strategice și perspectivelor de dezvoltare.

DOMENIILE DE ACTIVITATE

Contabilitate și audit.

ASISTENTĂ DE PROIECT team
LAVRIC Alina

Magistru în drept, asistentă de proiecte în cadrul AO de Cultură Juridică „Henri Capitant” Moldova (2021-prezent); Redactor Juridice Moldova (2019-2021); Director Departament PR al European Law Students’ Association (ELSA RM) (2019-2020); Deținătoarea Bursei de Merit „EASY CREDIT Scolarship” pentru anii 2019-2020; Beneficiara programului « Festival des étudiants francophones en Europe centrale et orientale „Créatifs ensemble”», Bulgaria (2019); Beneficiara stagiului profesional internațional în cadrul S.R.L Jean Charles Ducrot Collections, Nice, Franța (2018); Laureata Premiilor naționale ale: Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos (2020) și Asociației Promo-Lex pentru promovarea drepturilor omului.

DOMENIILE DE CERCETARE

Egalitate și nediscriminare; Protecția internațională a drepturilor omului etc.