Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua IV de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

La data de 27.02.2022, în cadrul Școlii de antreprenoriat social pentru tinerii NEET din r. Hâncești în cadrul proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene, s-a desfășurat o nouă rundă de instruiri împreună cu expertul proiectului GoYouth+, dr. Rodica Crudu, la subiectul: „Proiectarea modelului de afaceri”.

Aflându-ne în a patra zi de instruire, participanții proiectului au fost familiarizați cu cele mai importante mijloace, instrumente și strategii prin intermediul cărora un antreprenor poate valida o idee de afaceri.

Următoarea instruire va avea loc la data de 05.03.2022 cu tematica: «Marketingul inițierii afacerii sociale și vânzări», formator dr.Crudu Rodica, de la care tinerii vor învăța ce este politica de preț, distribuție și care sunt canalele de promovare ale unei afaceri.

Echipa proiectul GoYouh+ ține să aprecieze suportul Fundației Moldcell, Ambasadei Franței în Republica Moldova, Alianței Franceze din Moldova, Camerei de Comerț și Industrie a RM, Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern, AO “ASPIRE”, AO “Indigo”, SRL “NETSISTEM ”, care facilitează buna desfășurare e activităților. Mai multe detalii despre proiectul GoYouth+ află pe www.haitinere.md .