Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

ZIUA IX DE INSTRUIRE A TINERILOR NEET DIN R. DUBĂSARI

La data de 19.11.2022, a avut o nouă zi de instruire în cadrul Școlii de antreprenoriat social pentru tinerii NEET din rnul Dubăsari în cadrul proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Tinerii NEET din rnul Dubăsari au fost implicați în ateliere de lucru pentru explorarea cunoștințelor în domeniul Managementului financiar, cu suportul formatorului Dr. Bucos Tatiana.

Cunoștințele acumulate pe parcursul instruirii, vor permite tinerilor NEET de a dezvolta capacități și abilități de a planifica o afacere socială prin evaluarea priorităților și necesităților cererii de pe piața locală.

Planificare financiară pentru orice antreprenor este una importantă pentru a avea o afacere de succes. Pentru a eficientiza procesul de instruire, în cadrul următoarei zile, și anume la data de 20.11.2022, tinerii NEET vor completa cunoștințele cu privire la domeniul Surselor de finanțare a unei afaceri sociale (formator Dr. Bucos Tatiana) și a Proprietății intelectuale în dezvoltarea unei afaceri sociale de succes (formator drd. Olărașu Nicolae)

Echipa proiectul GoYouh+ ține să aprecieze suportul Fundației Moldcell, Ambasadei Franței în Republica Moldova, Alianței Franceze din Moldova, Camerei de Comerț și Industrie a RM, Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern, AO “ASPIRE”, AO “Indigo”, SRL “NETSISTEM ”, care facilitează buna desfășurare e activităților. Mai multe detalii despre proiectul GoYouth+ află pe www.haitinere.md.