Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua IX de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

Despre antreprenoriatul social, creșterea bunăstării societății, dar și alte subiecte legate de acest domeniu, tinerii NEET din r. Hâncești au continuat să învețe în cadrul noilor sesiuni de instruire ale proiectului GoYouth+, desfășurate la data de 19.03.2022.

Evenimentul a fost moderat de experții proiectului: dr. hab. Olesea Plotnic și dr. Rodica Crudu, care au accentuat participanților despre importanța planificării unei afaceri și necesitatea controlului de stat a activității de întreprinzător.

Discuțiile s-au axat și pe diverse provocări, precum identificarea structurii unui discurs de tip Pitch, inerente în dezvoltarea unei afaceri sociale de succes!

Proiectul “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă” este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca Indigo, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL “Netsistem”.

GoYouth+ este un proiect despre tineri implicați și entuziasmați de a învăța și culege cunoștințe în domeniul antreprenoriatului social.

Pentru a afla mai multe despre proiect, antreprenoriatul social și posibilitățile de lansare a unei afaceri sociale, urmărește-ne pe www.haitinere.md