Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua VI de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

Proiectul GoYouth+ pentru tinerii NEET din r. Hâncești e în plină desfășurare!

La data de 06 martie 2022, alături de formatorii: dr. Rodica Crudu și dr. Tatiana Macovei, tinerii au învățat care sunt tipurile de riscuri în activitatea antreprenorială;care sunt strategiile și politicile în managementul resurselor umane; ce reprezintă salarizarea resurselor umane și cum perfectăm contractele individuale de muncă pentru salariați.

Amintim că aceste instruiri sunt realizate în cadrul Proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova.

Următoarea instruire va avea loc la data de 12.03.2022 cu tematica: «Managementul (planificarea) financiară», formator dr.Tatiana Bucos.

Echipa proiectului GoYouh+ ține să aprecieze suportul Fundației Moldcell, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, Asociatia Obsteasca “Indigo”, SRL “NETSISTEM ”, care facilitează buna desfășurare e activităților.