Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua VII de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

Tinerii instruiți sunt tineri implicați, agenți ai schimbării!

Un proiect care urmărește creșterea implicării tinerilor în afaceri sociale, trebuie să aibă în vedere atât instruirea acestora, cât și influențarea mecanismelor sociale care să permită tinerilor să își atingă potențialul de agenți ai schimbării.

Astfel, la data de 12.03.2022, s-au desfășurat următoarele sesiuni de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești în cadrul Proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

De această dată, participanții au învățat cum se planifică finanțele și se atrag finanțări într-o afacere socială împreună cu expertul proiectului, dr. Tatiana Bucos.

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică apreciază implicarea și suportul partenerilor externi ai proiectului Fundația Moldcell, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, Asociatia Obsteasca “Indigo”, SRL “NETSISTEM”, care facilitează buna desfășurare a instruirilor.

Mai multe detalii despre proiectul GoYouth+ află pe www.haitinere.md