Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

ZIUA VIII DE INSTRUIRE A TINERILOR NEET DIN R. DUBĂSARI

La data de 12.11.2022, a avut loc următoarea zi de instruire în cadrul Școlii de antreprenoriat social pentru tinerii NEET din rnul Dubăsari în cadrul proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Tinerii NEET din rnul Dubăsari au fost implicați în ateliere de lucru pentru explorarea cunoștințelor în domeniul Marketingul inițierii afacerilor, având în calitate de formator Dr. Crudu Rodica.

Marketingul inițierii unei afaceri sociale este esențial pentru a obține succesul în această lume competitivă, ori trecerea de la o economie de piață la cea socială este o necesitate. Acesta implică dezvoltarea unei strategii de marketing care să atragă potențiali clienți și să crească conștientizarea brandului.

În continuarea acestui curs, în următoare zi planificată potrivit calendarului de instruire,  și anume la data de 19.11.2022, tinerii NEET vor avea posibilitatea de a cunoaște mai mult despre particularitățile Managementul (planificarea) financiară (formator Dr. Bucos Tatiana).

Echipa proiectul GoYouh+ ține să aprecieze suportul Fundației Moldcell, Ambasadei Franței în Republica Moldova, Alianței Franceze din Moldova, Camerei de Comerț și Industrie a RM, Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern, AO “ASPIRE”, AO “Indigo”, SRL “NETSISTEM ”, care facilitează buna desfășurare e activităților. Mai multe detalii despre proiectul GoYouth+ află pe www.haitinere.md.