Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua VIII de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

La data de 13.03.2022, Proiectul “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene a cunoscut o nouă etapă alături de tineri ambițioși și formatori dedicați.

Participanții au aflat cum se formează prețurile și se planifică cheltuielile de start-up împreună cu expertul proiectului, dr. Tatiana Bucos, iar despre dreptul de autor, marca socială şi denumirile de origine a produsului au aflat de la expertul proiectului, drd. Nicolai Olărașu.

Următoarea instruire va avea loc la data de 19.03.2022 cu tematicile: «Planul financiar», formator dr.Rodica Crudu și «Controlul de stat a activității de întreprinzător», formator dr. hab. Olesea Plotnic.

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică apreciază implicarea și suportul partenerilor externi ai proiectului Fundația Moldcell, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, Asociatia Obsteasca “Indigo”, SRL “NETSISTEM”, care facilitează buna desfășurare a instruirilor.

Mai multe detalii despre proiectul GoYouth+ află pe www.haitinere.md