Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua X de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

O nouă rundă de instuiri despre antreprenoriatul social pentru tinerii din r. Hâncești a avut loc la data de 20.03.2022

Alături de dr. Dorin Cimil, tinerii au fost ghidați și instruiți, acumulând noi abilități de analiză și sinteză privind necesitatea încheierea contractelor și importanța negocierilor.

Următoarele sesiuni de instruire vor avea loc la data de 26.03.2022 unde tinerii vor cunoaște mai multe despre contabilitatea unei afaceri sociale de la expertul proiectului dna Caraman Stela  și despre digitalizarea afacerii sociale și comerțul electronic de la dl Nicu Pleșca.

­­­Proiectul “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă” este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca Indigo, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL “Netsistem”.

Pentru a afla mai multe despre proiect, antreprenoriatul social și posibilitățile de lansare a unei afaceri sociale, urmărește-ne pe www.haitinere.md