Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă

Ziua XII de instruire a tinerilor NEET din r. Hâncești (sesiunea I)

Cele 12 zile de instruire din cadrul Școlii de antreprenoriat social pentru tinerii NEET din r. Hâncești/GoYouth+ s-au încheiat cu succes!

La 27.03.2022, ambițioși să dezvolte afaceri sociale, fiind ghidați de dna dr. Rodica Crudu, tinerii NEET au aplicat cunoștințele obținute în cadrul tuturor instruirilor și au realizat câte un Pitch excepțional, prin care au prezentat afacerea, produsele și serviciile, au făcut o cercetare de piață și au stabilit care sunt strategiile de promovare și vânzare.

Finalul sesiunilor de instruire va fi încununat de o vizită de studiu în cadrul Instituției Private Helmut Wolf din s. Ciuciuleni, r. Hâncești, care va fi organizată la data de 30.03.2022 cu scopul de a spori cunoștințele participanților și de a le oferi oportunitatea de a cunoaște în realitate povestea unei afaceri sociale din regiune.

Ulterior, urmează a fi lansat Concursul de 2 mini granturi în valoare de 2000 Euro, tinerii NEET având oportunitatea de a participa, respectând toate condițiile de eligibilitate!

Ideile de afaceri creative merită investiții! Tinerii ambițioși merită instruiți și susținuți!

Proiectul “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă” este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca “Indigo”, Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d’Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL “Netsistem”.

Pentru a afla mai multe despre antreprenoriatul social și proiectul GoYouth+, urmărește-ne pe www.haitinere.md